ANALIZA FUNKCIONALNOG STANJA VAŠEG ORGANIZMA

Vrijeme kada su za analizu stanja organizma bili potrebni brojni pregledi, nalazi, procedure, davno je za nama.

Suvremene tehnologije koriste naučna dostignuća koja pojednostavljuju analize stanja organizma čineći ih povoljnijim, bržim i sa što manje neprijatnosti i nelagode.

Kao što je poznato, svi atomi i molekule u prirodi vibriraju i proizvode elektromagnetne valove različitih valnih duljina. Ovisno o valnoj duljini, neki se također mogu vidjeti: svjetlo, boja ili čujemo: zvuk, glazba. Neke ne vidimo i ne čujemo, ali znamo da su oko nas: signal za mobitel, radio valovi, TV-signal, Wi-fi i mnogi drugi.

Isto tako, u našem tijelu svi atomi i molekule vibriraju i emitiraju elektromagnetske valove. Naše stanice i organi imaju svoje specifične valove. Ovisno o stupnja očuvanosti funkcije oni mogu biti neizmijenjeni (zdravo), blago izmijenjeni (manje zdravo) i veoma izmijenjeni (bolesno). Kao što mobitel prepoznaje signal mobilne telefonije, računalo wi-fi signal i čak mogu prepoznati je li signal jak ili slab, tako i kvantni analizator prima i očitava elektromagnetske signale iz našeg organizma i prepoznaje da li su jaki, slabi ili vrlo slabi .Magnetno-Qvantna Analiza Tijela


Suvremena tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristi mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa stanica. Na ovaj način dobivamo sliku funkcioniranja kako pojedinih organa tako i organizma u cjelini. Istovremeno ukazuje na neke nepravilnosti i mogućnost oboljenja, mnogo prije nego što se ona sama manifestiraju na fizičkoj razini.

Nisu potrebni vađenje krvi, zračenje ili bilo kakve neugodne procedure, a sama analiza podrazumijeva kompletan organizam - kardio-vaskularni sustav, probavni trakt, jetra, gušterača, prostata, jajnici i maternica, spolni hormoni, bubrezi, pluća, reproduktivni organi, razina šećera u krvi, minerali, vitamini i aminokiseline u organizmu, alergeni, toksini, stanje kože, mozga, endokrinog sustava i imunološkog sustava.


Ovako sveobuhvatna analiza omogućuje da se vidi da li je organizam u potpunoj harmoniji ili mu je potrebna pomoć: izmjene u prehrani, dodaci prehrani i slično u cilju poboljšanja zdravlja ili bržeg izlječenja neke bolesti ili problema.

Izdvojite pola sata za sebe i dobit ćete 

svoj osobni putokaz ka zdravlju.

Napomena:

Analizu ne mogu raditi osobe s metalnim implantatom u tijelu (ne računajući zubne proteze i implantate) i osobe sa pacemakerom